PartyPhotoBooth

Παροχές

 
Απεριοριστες Εκτυπωσεις
Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των εκτυπώσεων που όλοι θα πάρουν μαζί τους. Η διαδικασία είναι σύντομη έτσι ώστε οι καλεσμένοι να απολαύσουν το Party Photobooth ξανά και ξανά.

Συνοδος

Όπου υπάρχει Party Photobooth, υπάρχει πάντα ένα έμπιστος συνοδός. Πρόκειται για άρτια εκπαιδευμένα άτομα, που βρίσκονται εκεί για να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης αλλά και να ενθαρρύνουν τους καλεσμένους σας να γνωρίσουν το Party Photobooth.


Props
Σε κάθε ενοικίαση το Party Photobooth έρχεται πλήρως εξοπλισμένo με ευφάνταστα party accessories! Διαθέτουμε μια βαλίτσα γεμάτη props για τους καλεσμένους σας, ώστε να πάρουν τις πιο ξεκαρδιστικές πόζες και να απολαύσουν την Party Photobooth εμπειρία.

Προσωπικο λογοτυπο και κειμενο στις φωτογραφιες (Overlay)

Σας δίνεται η επιλογή να γράψετε το προσωπικό σας μήνυμα πάνω στις εκτυπωμένες φωτογραφίες της εκδήλωσης.


Φοντο της επιλογης σας (Back drop)
Μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με το λογότυπο της εταιρίας σας το φόντο που θα πλαισιώνει το Party Photobooth.

Προσωπικο λογοτυπο και κειμενο στη μοναδα του Photobooth

Το Party Photobooth είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να “ντυθεί” εύκολα σύμφωνα με το δικό σας λογότυπο ή event.


External monitor για slideshow
Ζωντανέψτε την εκδήλωσή σας τοποθετώντας όλες τις εικόνες που λαμβάνονται από το Party Photobooth σε ένα slideshow μέσα από μία οθόνη 40’’.

Επικοινωνία

* Απαιτούμενα πεδία

Πληροφορίες

Το Party Photobooth ήρθε να συνδέσει τον ιστορικό θάλαμο φωτογραφίας του 1920 με την ψηφιακή επανάσταση του σήμερα.
Έτσι λοιπόν το κλασικό photobooth εκσυγχρονίστηκε, πήρε νέα μορφή με απεριόριστες δυνατότητες, κρατώντας πάντα την ίδια ανάλαφρη και διασκεδαστική διάθεση.

Τι ειναι;

Το Party Photobooth, η πιο σύγχρονη και διασκεδαστική υπηρεσία γάμου, αποτελεί την σίγουρη επιλογή για την επιτυχία του γαμήλιου πάρτι σας.

Μπείτε στον κόσμο του Party Photobooth και ζήστε αυτή την μοναδική εμπειρία μαζί με τους καλεσμένους και τους φίλους σας! Αυθόρμητες πόζες, αληθινά χαμόγελα και άφθονη τρέλα είναι τα μόνα που χρειάζεστε!

1 κλικ, 4 φωτογραφικά καρέ, 30 δευτερόλεπτα και έχετε τη φωτογραφία!

Γιατι στο γαμηλιο παρτι μου ?

  • • είναι πρωτότυπο!
  • • είναι διασκεδαστικό και οι φίλοι σου θα το λατρέψουν!
  • • είναι ένα ξεχωριστό αναμνηστικό που οι καλεσμένοι θα έχουν από το γάμο σου!
  • • αγαπά τα social media και σου δίνει τη δυνατότητα άμεσου uploading και sharing στο διαδίκτυο!

Γιατι να κλεισω ενα Party Photobooth ?

Από πολυεθνικές εταιρείες έως και μικρές νεοσύστατες επιχειρήσεις, το Party Photobooth μπορεί εγγυημένα να γοητεύσει τον κάθε διευθύνοντα σύμβουλο, υπάλληλο ή πελάτη.
Το Party Photobooth δημιουργεί μια άμεση και απτή σύνδεση μεταξύ του χρήστη και της εταιρείας σας.

Έτσι λοιπόν, εάν προετοιμάζετε:
Εvent, συνέδριο, φεστιβάλ, σεμινάριο, ενημέρωση, συναυλία, παρουσίαση, επαγγελματικό meeting, εγκαίνια νέου χώρου, φιλανθρωπική εκδήλωση και ό,τι άλλο σκεφτείτε εμείς μπορούμε να το κάνουμε απίστευτα διασκεδαστικό και σίγουρα αξέχαστο.

Γιατι ειναι ενα νεο Marketing Tool ?

Εκτιμώντας τη σημασία της κάθε επιχειρηματικής σας κίνησης, το Party Photobooth δημιουργεί τις καλύτερες προΰποθέσεις ώστε να απογειώσετε την εταιρεία σας και να επεκτείνετε την επίδρασή της σε περισσότερο κοινό.

Αυτό επιτυγχάνεται πρωτίστως γιατί όλοι στην πραγματικότητα θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την δισκεδαστική εμπειρία, για να κρατήσουν μια αναμνηστική φωτογραφία του εαυτού τους που φέρει το λογότυπο της διοργανώτριας εταιρίας.

To Party Photobooth δίνει την δυνατότητα στους καλεσμένους να ανεβάζουν απευθείας τις φωτογραφίες στα social media.
Οι φωτογραφίες μεταδίδονται ασύρματα σε ένα uploading station, όπου οι καλεσμένοι μπορούν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες στο facebook / twitter προφίλ τους, γνωστοποιώντας έτσι την δράση σας σε ευρύτερο κοινό. Επίσης μπορούν να τις αποστείλουν μέσω email/sms.

Παράλληλα όλες οι φωτογραφίες της εκδήλώσης ανεβαίνουν μαζικά στο fb fun page της εταιρείας. Επιπλέον σας δίνουμε μια αναλυτική αναφορά που σας επιτρέπει να παρακολουθείσετε την κίνηση της εκδήλωσης στα social media.

Προφίλ

Το Party Photobooth ήρθε να συνδέσει τον ιστορικό θάλαμο φωτογραφίας του 1920 με την ψηφιακή επανάσταση του σήμερα.
Έτσι λοιπόν το κλασικό photobooth εκσυγχρονίστηκε, πήρε νέα μορφή με απεριόριστες δυνατότητες, κρατώντας πάντα την ίδια ανάλαφρη και διασκεδαστική διάθεση.